Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

TRW ISCS tekent distributieovereenkomst met SOFON

Datum nieuwsfeit: 13-12-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

TRW ISCS tekent distributieovereenkomst met SOFON

CAPELLE A/D IJSSEL, 13-12-2001 -- TRW ISCS heeft een Europese distributieovereenkomst gesloten met Sofon B.V., een leverancier van verkoopondersteunende applicatiesoftware, gevestigd te Eindhoven.

De Sofon Guided Selling softwareoplossingen zijn ontworpen om kopers en verkopers van complexe producten te ondersteunen in het verkoopproces. Het gebruik van Sofon Guided Selling software leidt tot verkorting van de time-to-market, verkorting van de verkoopcyclus en van de doorlooptijden van een bestelling. Sofon gebruikers hanteren een eenduidig productaanbod binnen de verschillende verkoopkanalen en produceren foutloze offertes. Sofon heeft haar software geïntegreerd met software van diverse ERP-leveranciers zoals QAD, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie