Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

EC besteedt 52,7 miljoen aan Euregio Maas-Rijn

Datum nieuwsfeit: 13-12-2001
Bron: European Commission
Zoek soortgelijke berichten
European Commission

IP/01/1822

Brussel, 13 december 2001

Structuurfondsen: Commissie kent 52,7 miljoen toe voor grensoverschrijdende samenwerking aan de Nederlands-Duits-Belgische grens ("Euregio Maas-Rijn")

Michel Barnier, lid van de Europees Commissaris voor regionaal beleid, heeft bekendgemaakt dat de Europese Commissie een ondersteuningsprogramma voor "Euregio Maas-Rijn" voor de periode 2000-2006 heeft goedgekeurd. Voor dit programma in het kader van het communautair initiatief INTERREG III(1)
wordt door de Europese Unie 52,7 miljoen ter beschikking gesteld. Het programma betreft grensoverschrijdende samenwerking tussen Nederland, België en Duitsland. Door de Europese financiering zullen verdere investeringen worden aangetrokken, namelijk 44,8 miljoen uit ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie