Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ruimtelijk Economisch Beleidsplan voor Leidse Regio

Datum nieuwsfeit: 13-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Oegstgeest

Ruimtelijk Economisch Beleidsplan voor de Leidse Regio (REB)

Op 10 december is het Ruimtelijk Economisch Beleidsplan voor de Leidse Regio, 'Sleutel tot Succes' door het bestuur van de Leidse Regio voor inspraak vrijgegeven. Het REB bevat een uiteenzetting van de gezamenlijke ruimtelijke-economische ambities en speerpunten van de gemeenten in de Leidse Regio. Er wordt daarin rekening gehouden met de beperkte ruimte, die er in de regio beschikbaar is. Er zijn ambities geformuleerd op het gebied van bio- en lifesciences, kantoorontwikkelingen, bedrijventerreinen en van toerisme en recreatie.

Inspraak
De inspraaktermijn is vastgesteld op zes weken en loopt van 14-12-2001 tot en met 25-1-2002. In deze periode kunnen schriftelijke reacties ingediend worden bij de secretaris van het Portefeuillehouders Overleg Economische Zaken van de Leidse regio, ten aanzien van de heer van Doggenaar, Postbus 9100, 2300 PC Leiden. Het Ruimtelijke Economisch Beleidsplan voor de Leidse regio en de bijbehorende, toelichtende brochure, liggen vanaf woensdag 12-12-2001 ter inzage in het gemeentehuis, bij de openbare bibliotheek en de Kamer van Koopland voor Rijnland. Nadere informatie kan verkregen worden bij B. van der Zande, Economishe Zaken Oegstgeest, tel. 071-5191750 of bij J. van Doggenaar, tel. 071-5167121.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie