Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 13-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven e.o. 13-12-2001
2e Persbericht woensdag 12 december 2001

Eindhoven: Diefstal auto
Tussen dinsdagavond 22.30 en woensdagmorgen 6.45 uur is vanaf de Opwettensemolen een blauwe personenauto, Volkswagen Golf Variant, kenteken 07-DT-VX, gestolen.

Eindhoven: Alcohol
Woensdagavond rond 19.55 uur is op de afrit 33 van de A2 ter hoogte van Motel Eindhoven een 57-jarige automobilist uit Waalre aangehouden. De man was daar het talud afgereden en een paar keer over de kop gegaan. De auto was total loss. Hij bleek gedronken te hebben. De man blies 1,80 pro mille. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Hij kreeg een rijverbod van 9 uur opgelegd en tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Diefstal auto
Woensdagavond tussen 19.15 en 20.15 uur is vanaf de Stationsweg een goudkleurige personenauto, Volvo V70 R AWD, kenteken SB-NG-54, gestolen.

Eindhoven: Verdachte aangehouden
Woensdagmiddag rond 16.40 uur is op de Strobloemstraat een 15-jarige jongen uit Eindho-ven aangehouden. Een politiepatrouille zag even daarvoor op de Kalmoesstraat drie perso-nen in een te Helmond gestolen auto rijden. Na een korte achtervolging stopte de auto op de Floralaan Oost en sprongen de drie personen uit de auto. Twee mannen wisten te ontkomen. De Eindhovenaar kon worden aangehouden. Hij is voor onderzoek ingesloten in het politie-bureau.

Helmond: Snelheidscontrole
Woensdag tussen 9.45 en 12.30 uur is op de Bakelsedijk een snelheidscontrole gehouden. 677 voertuigen zijn gecontroleerd. 88 daarvan reden sneller dan 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 83 km/u.

Woensdagmiddag tussen 13.55 en 16.30 uur reden van de 763 gecontroleerde voertuigen op de Molenstraat 74 sneller dan 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst geme-ten snelheid was 87 km/u.

Valkenswaard: Diefstal portemonnee
Woensdagmiddag rond 13.40 uur is van een 39-jarige vrouw uit Westerhoven haar porte-monnee gestolen. Zij was aan het winkelen op de Eindhovenseweg. Bij het afrekenen bemerkte ze dat de portemonnee uit haar schoudertas was verdwenen. In de portemonnee zaten diverse pasjes, persoonsbescheiden en geld.

Eersel: Autogordelcontrole
Woensdag tussen 10.50 en 12.00 uur is op de Nieuwstraat een autogordelcontrole gehou-den. 21 voertuigen zijn gecontroleerd. 12 automobilisten droegen geen autogordel. Zij kre-gen een proces-verbaal.

Oirschot: Snelheidscontrole
Woensdagmorgen tussen 9.55 en 12.00 uur is op de Oude Grintweg, ter hoogte van de oversteekplaats bij scholen, een snelheidscontrole gehouden. Van de 428 gecontroleerde voertuigen reden er 29 sneller dan 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst geme-ten snelheid was 76 km/u.

Breugel: Schennispleger
Woensdagmiddag rond 17.35 uur is op de Van Gentlaan een 26-jarige vrouw uit Eindhoven lastig gevallen door een schennispleger. De vrouw stapte op de Van Gentlaan in haar auto en wilde wegrijden. Plotseling kwam een schaars geklede onbekende man in haar richting gelopen. Hij had een pet op en droeg slechts een colbertjasje. Even daarna rende de ver-dachte weg naar een doorgang in de Van Gentlaan. Het betreft een man van ongeveer 30 jaar oud.

Someren: Vernieling PTT brievenbussen
Dinsdagavond tussen 22.00 en 22.15 uur is op de Postelstraat en het Wolfsveld een tweelingbrievenbus van de PTT vernield. Onbekenden hebben vuurwerk in de bussen gegooid. De post is gedeeltelijk vernield en verbrand. De schade aan beiden brievenbussen bedraagt ruim fl. 5.000,-.

Veldhoven: Snelheidscontrole
Woensdag tussen 15.40 en 18.00 uur is op de Dom een snelheidscontrole gehouden. 589 voertuigen zijn gecontroleerd. 40 daarvan reden sneller dan 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 80 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie