Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

IBM en Peregrine Systems breiden samenwerking verder uit

Datum nieuwsfeit: 13-12-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

IBM en Peregrine Systems breiden samenwerking verder uit

Woerden, 13 december 2001 - Peregrine Systems, één van de grootste softwarebedrijven ter wereld, en IBM, 's werelds grootste leverancier van applicatieservers en middleware, hebben hun bestaande alliantie op softwaregebied verder uitgebreid.

De overeenkomst voorziet erin dat IBM haar wereldwijde trainings- en salesapparaat gaat inzetten voor de wederverkoop van een brede reeks van Peregrine Integration Adapters. Daarmee zijn WebSphere MQ Integrator 2.1 en andere WebSphere-producten te integreren met een groot aantal applicaties, legacy-systemen, databases en technologieën. Verder zal IBM het aantal Peregrine-producten uitbreiden, dat aangeboden wordt binnen WebSphere ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie