Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Venlo

Datum nieuwsfeit: 13-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 13-12-2001
Mediaberichten 13 december (laatste berichten)

VENLO Winkeldief aangehouden

VENLO De politie heeft donderdagmorgen een 41-jarige inwoner van Venlo aangehouden op verdenking van diefstal uit een winkel aan de Lomstraat. De man probeerde een kledingstuk te stelen, maar werd betrapt door een winkelmedewerker. Hij is overgedragen aan de politie en overgebracht naar het politiebureau. Met toepassing van snelrecht is proces-verbaal tegen hem opgemaakt. Hij zal zich binnenkort moeten verantwoorden voor de rechter.

WEERT - Verlichtingscontrole

WEERT - Bij een verlichtingscontrole op de Randweg-Zuid en de Biest zijn donderdagmorgen 7 fietsers bekeurd. Bij de controle viel op dat de fietsers goed verlicht de weg op gaan. Ook in de toekomst zal de politie vaker dergelijke controles uitvoeren in de regio Limburg-Noord.

ROERMOND - Aanhouding winkeldief

ROERMOND - De politie heeft woensdagmiddag een 26-jarige man uit Roermond aangehouden. De man had uit een winkel aan de Godsweerdersingel witte wijn en aftershave gestolen. De totale waarde van deze goederen bedroeg ongeveer 15 gulden. Bij de diefstal werd hij door het winkelpersoneel betrapt. De gewaarschuwde politie heeft de man aangehouden. In het kader van snelrecht kreeg hij een boete van 250 gulden opgelegd.

REGIO - 1099 bekeuringen bij snelheidscontroles

De politie Limburg-Noord heeft bij snelheidscontroles in Blerick, Venlo, Nederweert en Maasbree 1099 automobilisten bekeurd.

BLERICK - Bij een snelheidscontrole op de Vastenavondkamstraat zijn woensdagmiddag 38 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 400 gecontroleerde voertuigen bedroeg 70 kilometer per uur waar maximaal 50 kilometer per uur is toegestaan.

VENLO - Bij een snelheidscontrole op de Professor Gelissensingel zijn woensdagmiddag 325 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 1340 gecontroleerde voertuigen bedroeg 105 kilometer per uur waar maximaal 30 kilometer per uur is toegestaan. Op de plaats van de controle worden momenteel wegwerkzaamheden uitgevoerd. Bij de controle zijn verder 20 automobilisten bekeurd voor het rijden in strijd met een gesloten verklaring.

VENLO - Bij een snelheidscontrole op de Sint Urbanusweg zijn woensdagmiddag 58 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 631 gecontroleerde voertuigen bedroeg 89 kilometer per uur waar maximaal 50 kilometer per uur is toegestaan.

NEDERWEERT - Bij een snelheidscontrole op de Venloseweg zijn donderdagmorgen 13 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 753 gecontroleerde voertuigen is niet bekend. De maximum snelheid bedraagt 80 kilometer per uur.

MAASBREE - Bij een snelheidscontrole op de Midden Peelweg zijn donderdag 79 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 766 gecontroleerde voertuigen bedroeg 131 kilometer per uur waar maximaal 80 kilometer per uur is toegestaan.

NEDERWEERT - Bij snelheidscontroles op de Venloseweg zijn in de week van 5 december tot en met 13 december 566 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 4843 gecontroleerde voertuigen is niet bekend. De maximum snelheid bedraagt 80 kilometer per uur.

ROERMOND - Aanhouding winkeldief

ROERMOND - De politie heeft woensdagmiddag een 56-jarige man uit Roermond aangehouden. De man had uit een winkel aan de Munsterstraat een vijftal dvd`s gestolen. De totale waarde van de dvd`s bedroeg ongeveer 75 gulden. Hij had de dvd`s in een zak gestopt en liep de winkel uit. Vervolgens ging bij de detectiepoortjes het alarm af. Daarna is hij door winkelpersoneel overgedragen aan de politie die hem heeft aangehouden. In het kader van snelrecht kreeg hij een boete van 250 gulden opgelegd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie