Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hennepkwekerij in Maastricht vernietigd

Datum nieuwsfeit: 13-12-2001
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 13-12-2001 Politiebericht hennepkwekerij te Maastricht (HP 16.30) Donderdag 13 december 2001

Maastricht, hennepkwekerij in woning:
De politie heeft donderdagmorgen 13 december 2001 tegen een 64 jarige inwoner van Maastricht proces-verbaal opgemaakt wegens het in bedrijf hebben van een hennepkwekerij.
Vanmorgen omstreeks 10.15 uur deed de politie in aanwezigheid van de bewoner een onderzoek in diens woning aan de Mathias Soironstraat te Maastricht, naar aanleiding van het vermoeden van de aanwezigheid van een hennepkwekerij. In een van de slaapkamers werd de ingerichte hennepkwekerij aangetroffen. Deze bestond uit 108 jonge plantjes die onder 6 ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie