Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Land van Cuijk

Datum nieuwsfeit: 13-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Cuijk 13-12-2001
Politiebericht district Land van Cuijk

BELEDIGING (Boxmeer)

Een 21-jarige inwoner van Mill schold op de Spoorstraat in Boxmeer een politie-agent uit voor homo. De man kon gelijk mee naar het politiebureau waar proces-verbaal tegen hem is opgemaakt terzake belediging.

VERNIELING EN BELEDIGING (Velp)

Een 30-jarige automobiliste uit Grave is woensdagmiddag lastig gevallen door twee inzittenden van een personenauto. De vrouw werd in Reek ingehaald door de auto. De bestuurder ging vervolgens voor haar rijden en remde enkele keren zonder noodzaak waardoor de vrouw werd gehinderd. Op de Elftweg moest de vrouw door het verkeer gedwongen stoppen. Ook de voor haar rijdende auto stopte. Er stapten twee mannen uit die in haar richting liepen. De vrouw sloot daarop de portieren waarna een van de mannen tegen haar auto schopte. De kentekenplaat en de plaathouder op haar auto zijn door de trap beschadigd. De vrouw werd daarop zo kwaad dat zij uitstapte. Daarop werd zij nog een keer beledigend toegesproken. Beide mannen zijn daarna ingestapt en weggereden. Het kenteken van de auto van de beide mannen is opgenomen en bij de politie inmiddels bekend.

INBRAAK IN WINKEL (Grave)

In een winkel aan de Rogstraat in Grave is in de nacht van woensdag op donderdag ingebroken. De inbreker(s) verschafte(n) zich toegang door een ruit te vernielen. Uit het pand is een geldbedrag van enkele honderden guldens ontvreemd.

CONTROLE VERLICHTING (Sambeek)

Donderdagochtend is in de Maasstraat in Sambeek een verkeerscontrole gehouden voor de verlichting. Dertien fietsers zijn bekeurd voor het niet voeren van de verlich-ting.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie