Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Galaconcert De Amersfoortse night of the Gypsies

Datum nieuwsfeit: 13-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht De Amersfoortse

Keywords: Amersfoortse, De Amersfoortse Verzekeringen, inkomen, verzekeraar, verzekeringen, zelsfstandige ondernemer, dga, particulier, pensioen, ziektekosten, zorg, arbeidsongeschiktheid, ASR Groep, assurantie, assurantieadviseur, adviseur, tussenpersoon, intermediair, reintegratie

Galaconcert De Amersfoortse night of the Gypsies

Amersfoort, 13 december 2001

Zesde galaconcert Het traditionele galaconcert van De Amersfoortse Verzekeringen, het zesde op rij, stond in het teken van de zigeunermuziek. Op 11 december waren in het concertgebouw in Amsterdam 450 assurantieadviseurs te gast. Zij konden genieten van een gevarieerd programma, uitgevoerd door het Nederlands Theater Orkest.

Speciaal programma Dirigent Jules van Hessen verraste de aanwezigen op deze sfeervolle avond met bijzondere uitvoeringen van werken van onder andere Weiner, Brahms, Bartok en Bizet. In het speciaal voor deze avond samengestelde programma was aandacht voor een niet alledaags instrument: de cimbalom, virtuoos bespeelt door Marius Preda. Na de pauze stal José Scholte als Bizet's Carmen het hart van menig assurantieadviseur.

Traditionele afsluiting Het galaconcert is de traditionele afsluiting van het jaar van De Amersfoortse en een manier om het intermediair te bedanken voor de samenwerking. Frans Roemen, directievoorzitter van De Amersfoortse, bedankte dan ook alle aanwezigen voor de samenwerking, die het jaar 2001 voor De Amersfoortse tot een bijzonder succesvol jaar gemaakt heeft.


De Amersfoortse Verzekeringen
Drs R.J.M. Otten
directeur Commerciële Zaken & Marketing
Telefoon: (033) 464 2418

Terug

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie