Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Agent op straat geen 'blauw testbuisje' meer

Datum nieuwsfeit: 14-12-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Agent op straat geen 'blauw testbuisje' meer

DEN HAAG, 14-12-2001 -- DEN HAAG - Politiekorpsen kunnen binnenkort door het gebruik van nieuwe software in meldkamers en in de politie-voertuigen meer ondersteuning en veiligheid op straat verwachten. Actuele informatie van de meldkamer is nu ook in de politie-voertuigen zichtbaar op digitale kaarten. Daarnaast kunnen meldkamers onderling gemakkelijker geografische informatie uitwisselen.

Het CityGIS Meldkamer Softwaresysteem is ontwikkeld door het bedrijf CityGIS in Den Haag. Het is een geografisch informatiesysteem dat een snel en volledig overzicht geeft van de posities van voertuigen en incidenten. Daardoor kan bij een incident sneller opgetreden ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie