Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aandeelhouders omarmen het nieuwe Fortis-aandeel

Datum nieuwsfeit: 14-12-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Fortis Bank

Aandeelhouders omarmen het nieuwe Fortis-aandeel

De Buitengewone Algemene Vergaderingen van Aandeelhouders van Fortis (B) en Fortis (NL) hebben het voorstel tot eenmaking van het aandeel Fortis goedgekeurd. Het Fortis-aandeel vervangt de bestaande aandelen Fortis (B) en Fortis (NL). Het nieuwe aandeel vertegenwoordigt een 'samengevoegd' aandeel in elk van de maatschappijen Fortis SA/NV en Fortis N.V., de twee nieuwe moedermaatschappijen van Fortis. Zoals gepland zal met ingang van maandag 17 december 2001 het Fortis-aandeel een primaire notering krijgen aan zowel Euronext Brussel als Euronext Amsterdam en een secundaire notering aan de Luxemburgse beurs. Fortis zal tevens haar gesponsorde ADR-programma ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie