Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Atenor - Plateau Van Kirchberg: afronding verkoop bedrijven

Datum nieuwsfeit: 14-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Euronext Brussels
Zoek soortgelijke berichten

Euronext Brussels

Persberichten - 14/12/2001

Atenor - Plateau Van Kirchberg : afronding van de verkoop van de dedrijven IEK A, IEK C en IEK D.

Plateau Van Kirchberg : afronding van de verkoop van de dedrijven IEK A, IEK C en IEK D.

Terhulpen, 15 december 2001.

ATENOR GROUP, CODIC en LEASINVEST hebben op donderdag 13 december de verkoop van de aandelen van de drie bedrijven IEK A, C en D aan CLEARSTREAM INTERNATIONAL afgerond. Deze drie bedrijven ontwikkelen ieder een belangrijk project voor de bouw van kantoren op het KirchbergPlateau te Luxemburg.

Ter herinnering, kochten de onderneming IEK A, B, C en D in maart 1999 twee hectare grond op het prestigieuze KirchbergPlateau in het Groothertogdom Luxemburg. Deze prestigieuze site huisvest alle Europese Instellingen die zich in Luxemburg bevinden, evenals internationale organisaties en financiële instellingen van hoog niveau. In december 2000 verkocht IEK B een "op tekening "aanpalend gebouw aan DEXIA-BIL met een oppervlakte van 14.758 m² kantoren.

Dit bouwproject dat tussen december 2002 en augustus 2003 afgewerkt zal worden, zal een totale oppervlakte bieden van meer dan 34.500 m² kantoren verdeeld in drie gebouwen waarbij er twee gebruikt zullen worden door CLEARSTREAM INTERNATIONAL en het derde verhuurd zal worden.

ATENOR GROUP, CODIC en LEASINVEST, die beschikken over een befaamde ervaring inzake promotie, zullen betrokken blijven bij de ontwikkelingen geleid door de drie IEK-bedrijven.

Door deze overdracht, die de bekroning vormt van één van de grootste vastgoedpromoties die door de ATENOR GROUP in partnerschap met CODIC en LEASINVEST werd gevoerd, kan de ATENOR GROUP de grootste meerwaarde realiseren die tot op heden bij een vastgoedproject werd gehaald.

Bron: Atenor
Provider: Euronext Brussels

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie