Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vlaamse werkingssubsidies STC's goedgekeurd

Datum nieuwsfeit: 14-12-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Vlaamse overheid

Op voorstel van Vlaams minister van Werkgelegenheid Renaat LANDUYT hechtte de Vlaamse Regering haar goedkeu- ring aan het voorstel tot financiering van de Subregio- nale Tewerkstellingscomités (STC's) voor de periode 2002. Hiervoor wordt een budget van 2.647.000 euro (106.723.901 fr.) vrijgemaakt.

Op dit moment bestaat de missie van de STC's erin het arbeidsmarktbeleid binnen hun subregio de coördineren en te stimuleren, met bijzondere aandacht voor het doel- groepenbeleid. Dit houdt in dat advies wordt verstrekt aan de minister of aan de VDAB, overleg en samenwerking tussen alle betrokken actoren wordt bevorderd, aan beleidsbepaling wordt gedaan door ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie