Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vlaamse aanmoedigingspremies in de privé-sector

Datum nieuwsfeit: 14-12-2001
Bron: Vlaamse overheid
Zoek soortgelijke berichten
Vlaamse overheid

Op voorstel van Vlaams minister Renaat LANDUYT keurde de Vlaamse regering een besluit goed tot hervorming van het stelsel van de aanmoedigingspremies in de privé-sector. Het ontwerpbesluit onderscheidt vijf Vlaamse aanmoedi- gingspremies: het zorgkrediet, het opleidingskrediet, loopbaanvermindering, landingsbanen, en premies bij ondernemingen in moeilijkheden of herstructurering. Hiervoor is een bedrag van 21.017.000 euro (850 miljoen fr.) voorzien.

Zorgkrediet

Werknemers die loopbaanonderbreking nemen om een ziek kind (tot 18 jaar), een zieke ouder (ouder dan 70 jaar) of een zwaar ziek familielid te verzorgen, krijgen voor- taan maandelijks een extra zorgkrediet van maximaal 150 euro. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie