Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rotary Houten op zoek naar 10e appelplukker

Datum nieuwsfeit: 14-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Digitale Gemeente Houten

Rotary Houten op zoek naar 10e appelplukker.

vrijdag 14 december 2001 - Bron: Rotary Houten

Rotary Club Houten organiseert het komend jaar voor de tiende keer het fundraising diner. Zoals wellicht bekend stelt Rotary zich ten doel om activiteiten te ontplooien om geld in te zamelen voor goede doelen. Voorbeelden zijn de bus voor Delta Sport, tractoren voor Bichos Buchos, de inrichting van de kinderboerderij en de fysiotherapeutische ruimte in Huize Haltna.

Tijdens dit lustrum diner zal door een bekende persoonlijkheid het beeldje De Appelplukker worden uitgereikt aan een Houtenaar, waarvan u denkt, die man of vrouw heeft zich bijzonder ingezet voor de Houtense gemeenschap.
Misschien wel uw buurman of buurvrouw, of iemand uit uw vereniging.

Deze persoon willen wij eens met uw hulp in het zonnetje zetten als een ferm dankjewel vanuit de dorpse gemeenschap. Vandaar deze oproep aan u, om uw voorkeur kenbaar te maken. Het beeldje De Appelplukker is uitgevoerd in brons en is oorspronkelijk ontworpen door mevrouw Pistorius, de echtgenote van een van onze eerdere burgemeesters.
Het fundraising diner zal volgend jaar op 23 maart gehouden worden, maar de sluitingdatum voor uw suggestie valt op 15 januari 2002 as.

Uw suggesties kunt u richten aan notaris J. de Boer Lobbendijk 4 3990 GB Houten onder vermelding van De Appelplukker

SLECHTS MET UW HULP VINDEN WIJ DE JUISTE APPELPLUKKER!

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2001 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie