Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Waarnemend burgemeester gemeente Pijnacker-Nootdorp

Datum nieuwsfeit: 14-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Zuid-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zuid-Holland

waarnemend burgemeester van gemeente Pijnacker-Nootdorp

14-12-2001
J. Noorland
waarnemend burgemeester van gemeente Pijnacker-Nootdorp

De Commissaris van de Koningin in de provincie Zuid-Holland, de heer J. Franssen, zal de heer J. Noorland (66) per 1 januari 2002 benoemen tot waarnemend burgemeester van de nieuwe gemeente Pijnacker-Nootdorp. De heer Noorland is sinds 1 augustus jl. waarnemend burgemeester van de gemeente Pijnacker.

In verband met de opheffing van de afzonderlijke gemeenten Pijnacker en Nootdorp en de instelling van de nieuwe gemeente Pijnacker-Nootdorp per 1 januari 2002, zal per die datum de vacature van burgemeester van Pijnacker-Nootdorp ontstaan. Tot de benoeming van de nieuwe burgemeester zal de heer Noorland het ambt van waarnemend burgemeester bekleden. De heer Noorland fungeert reeds sinds 1 augustus jl. als waarnemer van de gemeente Pijnacker na het vertrek van burgemeester J. de Prieëlle. De burgemeester van Nootdorp, de heer H.J. Schartman, zal per 1 januari 2002 zijn ambt neerleggen.

De benoeming van de heer Noorland is tot stand gekomen in goed overleg met vertegenwoordigers uit de raad van de beide gemeenten.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Joop Distelbrink, afdeling Communicatie, telefoon 070 441 65 17.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie