Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

NPM Capital investeert in sociaal-medisch bedrijf

Datum nieuwsfeit: 14-12-2001
Bron: NPM Capital NV
Zoek soortgelijke berichten
NPM Capital NV

14 december 2001, Amsterdam

NPM Capital investeert in sociaal-medisch bedrijf

NPM Capital heeft een 20%-belang verworven in WOSM Holding BV te Zeist, een landelijk opererend specialist op het gebied van ziekteverzuim en arbeidsreïntegratie. Het bedrijf maakt een sterke groei door, mede door de privatisering in de sociale zekerheid waardoor steeds meer verantwoordelijkheden gelegd worden bij werkgevers en verzekeraars.

Bij WOSM, opgericht in 1997, werken inmiddels ruim 100 artsen en arbeids-deskundigen die activiteiten verrichten op gebied van onder meer Arbo-dienstverlening, claimbeoordeling, reïntegratie en werkplekbeoordeling. WOSM werkt voor werkgevers, uitvoeringsinstellingen, gemeenten, Arbo-diensten, particuliere verzekeraars, organisaties ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie