Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe Omegamon-oplossing sluit aan op bedrijfsactiviteiten

Datum nieuwsfeit: 14-12-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Candle's nieuwe Omegamon-oplossing laat informatietechnologie aansluiten op impact bedrijfsactiviteiten

NIEUWEGEIN / LOS ANGELES, 14 december 2001 - Candle Corporation, specialist in oplossingen voor systeembeheer en zakelijke integratie, introduceert een nieuwe suite van op Java gebaseerde oplossingen voor het beheer van prestaties en beschikbaarheid in bedrijven: OMEGAMON XE (Extended Edition) en OMEGAMON DE (Dashboard Edition). Deze suite beschikt over de eerste geïntegreerde beheermogelijkheden op het niveau van de bedrijfsactiviteiten, waarbij de bedrijfsmatige impact van applicatie- en systeemprestaties zichtbaar wordt. Candle introduceert OMEGAMON XE ook voor WebSphere Application Server, een krachtige tool voor het optimaliseren van de prestaties en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie