Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Stroomuitval dupeert Amsterdams Hotel Krasnapolsky

Datum nieuwsfeit: 14-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

KRASNAPOLSKY

Stroomuitval dupeert Hotel Krasnapolsky

Persbericht

Tweede keer binnen half jaar, hotel boos op
trage reactie van Nuon :

Stroomuitval dupeert Hotel Krasnapolsky

Amsterdam, vrijdag 14 december 2001 - Vanmorgen om 08.30 uur is de stroom in Grand Hotel Krasnapolsky aan de Dam in Amsterdam volledig uitgevallen. Dit was de tweede keer binnen een half jaar tijd dat het hotel op deze manier gedupeerd is. De vorige stroomstoring vond plaats op 15 mei 2001. Het volledige hotel zat vanochtend opnieuw zonder stroom en licht. Met vereende krachten heeft het personeel gezorgd voor kaarsen, zaklantaarns en iets te drinken voor de gasten.

Problemen

Een aantal voorbeelden van de ontstane problemen: alle koffiemachines in het hotel zijn aangesloten op de elektriciteit dus er kon ook geen koffie geserveerd worden. Gelukkig heeft men we - met medewerking van cafés in de omgeving - toch voor de nodige kopjes koffie kunnen zorgen.

Vele vergaderingen in het hotel moesten stil gelegd worden omdat men naast geen licht ook geen projectieapparatuur had. De parkeergarage van het hotel lag volledig in het donker, ook daar hebben de medewerkers gasten met zaklantarens de weg gewezen.

Reactie van Nuon erg traag
Algemeen directeur van het hotel, Martin Lindelauf: 'Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de narigheid waarmee we nu al voor de tweede keer geconfronteerd zijn. Nuon was alles behalve snel in reactie. Ik heb natuurlijk meteen gebeld, maar stond vervolgens 32 minuten in de wacht bij Nuon. Het enige bericht dat van Nuon kwam, was dat ze ermee bezig waren. Dit vind ik als service ver onder de maat!'

Na ruim een uur kwam langzaam de stroom weer terug in het hotel.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie