Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Kerkrade

Datum nieuwsfeit: 14-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 14-12-2001 Politieberichten district Kerkrade (RKey; 13.15 u) Vrijdag, 14 december 2001

District Kerkrade

Kerkrade; parkeermeters gekraakt
Afgelopen nacht, omstreeks middernacht kreeg de politie een melding van een verdachte auto in de omgeving van de Marktstraat in Kerkrade. De politie die poolshoogte ging nemen trof op het Kerkplein, Engerweg, Einderstraat en Van Beethovenstraat allerlei opengebroken parkeerautomaten aan. Bij verder onderzoek in de omgeving trof de politie op de Engerweg een 34-jarige automobilist uit Luik (B) aan die zij verdenkt van (betrokkenheid bij) het openbreken van de parkeerautomaten. Bleek dat die ruim fl. 1.300,- aan kleingeld bij zich had hetwelk de politie, samen met de auto van de verdachte heeft inbeslaggenomen. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau waar hij werd ingesloten. De politie stelt een nader onderzoek in.

Landgraaf; in gestolen auto
Bij controle afgelopen nacht, donderdag op vrijdagnacht op een parkeerplaats aan de Willem van Oranjestraat in Landgraaf van de inzittenden van een aldaar geparkeerde auto kreeg de politie aanwijzingen dat de auto was gestolen. Nader onderzoek wees uit dat het voertuig een paar dagen geleden in Duitsland was gestolen. Beide inzittenden, een 27-jarige man uit de gemeente Gulpen/Wittem en een 21-jarige vrouw uit Kerkrade werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar ze werden ingesloten. De gestolen auto werd inbeslaggenomen. De politie stelt een nader onderzoek in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie