Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Sittard

Datum nieuwsfeit: 14-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 14-12-2001 Politieberichten district Sittard (HP 13.17 uur) Vrijdag 14 december 2001

Sittard, woninginbraak:
Op donderdag 13 december 2001 heeft in een woning aan de Merovingenstraat te Sittard een inbraak plaatsgevonden. De inbreker verschafte zich de toegang door een achterdeur met een breekvoorwerp te forceren. De woning werd geheel doorzocht. Ontvreemd werden diverse audio- en stereoapparatuur. De bewoner heeft van de inbraak aangifte gedaan.

Spaubeek, inbreker overlopen:
Donderdagmiddag 13 december 2001 heeft in een woning aan Sint Agnesgeleen te Spaubeek een inbraak plaatsgevonden. Een familielid van de bewoonster bracht omstreeks 13.30 uur een bezoek aan de bewoners. Staande voor de voordeur zag het familielid een vreemde man in de woonkamer staan die een kast aan het doorzoeken was. Nadat het familielid de woning binnenging nam de onbekende man onmiddellijk de vlucht en verliet de woning via een kapotte ruit aan de achterzijde van de woning. Het familielid waarschuwde daarop meteen de politie. Deze stelde een buurtonderzoek in, maar de gevluchte inbreker werd niet meer aangetroffen. Bij zijn overhaaste vertrek vergat de inbreker zijn fiets die door de politie voor onderzoek meegenomen werd. De inbreker had zich de toegang tot de woning verschaft door met een steen een ruit aan de achterzijde van de woning te vernielen. Vermoedelijk werd er niets ontvreemd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie