Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitreiking Koninklijke Onderscheiding in Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 14-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven

Persbericht: 14 december 2001

Uitreiking Koninklijke Onderscheiding

De heer W.P.H.M. van Buul, geboren 13 mei 1947 te Eindhoven en woonachtig in Eindhoven, Schatzenburg 28

is benoemd

tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Decorandus is al vele jaren actief als vrijwilliger voor de afdeling Gestel-Zuid van de Zonnebloem. De heer van Buul fungeert als coördinator van de door de Zonnebloem georganiseerde vakantieweken en vergezelt de gasten al jaren onder meer met de Henri Dunant. Bovendien is decorandus actief als ziekenbezoeker en verricht hij diverse hand- en spandiensten, zoals de verkoop van de Zonnebloemloten. Naast de activiteiten voor de Zonnebloem is de heer van Buul vice-voorzitter van de visclub De Vrolijke Vissersen zet hij zich in voor het gilde te Strijp. Betrokkene besteedt nagenoeg al zijn vrije tijd geheel belangeloos aan Vrijwilligerswerk.

De heer Welschen zal de onderscheiding uitreiken tijdens de kerstviering op donderdag 13 december om 14.30 uur in het gemeenschapshuis De Ketting, Tinelstraat 3a te Eindhoven.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie