Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vinden.nl lanceert vernieuwde site

Datum nieuwsfeit: 14-12-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

VINDEN.NL LANCEERT VERNIEUWDE SITE

Amsterdam, 14 december 2001 - Vinden.NL lanceert vijf maanden na de overname door Quote Media haar vernieuwde site. Niet alleen is de layout verfrist en verbeterd, maar ook het zoeksysteem. Deze is ondermeer uitgebreid met nieuwe zoekmogelijkheden en diensten.

Vinden.NL biedt nu ook de mogelijkheid specifiek te zoeken naar Afbeeldingen/plaatjes, nieuwsberichten en videoclips/bestanden.

Daarnaast maakt Vinden.NL het zoeken en vinden op internet nu nog eenvoudiger en persoonlijker. Iedere internetgebruiker kan namelijk aangeven op welke manier de gevraagde zoekresultaten moeten worden weergegeven. Om handige zoekresultaten te onthouden, kunnen Vinden.NL-gebruikers ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie