Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Content start dienstverlening voor freelance specialisten

Datum nieuwsfeit: 14-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

CONTENT

Content start dienstverlening voor freelance specialisten

CONTENT start nieuwe dienstverlening voor freelance specialisten

Steeds meer hoog gekwalificeerde specialisten kiezen voor het zelfstandig ondernemerschap. CONTENT speelt op deze ontwikkeling in en start met een speciale dienstverlening voor deze categorie. Het betreft in eerste instantie topsecretaresses die na jarenlange ervaring in loondienst de stap tot zelfstandig ondernemerschap hebben genomen of willen nemen. Deze dienstverlening is ondergebracht bij specialist S&C Select. Binnenkort wordt deze vorm van dienstverlening uitgebreid tot specialisten op het gebied van personeelsbeleid en-zorg, marketing, communicatie en financiën.

Ontwikkelingen in de markt zowel aan de vraagzijde als aan de aanbodzijde zijn voor CONTENT aanleiding de bestaande dienstverlening op het gebied van werving en selectie uit te breiden. Algemeen directeur Paul Verburgt van CONTENT: ''Steeds vaker bemerken wij bij hoog gekwalificeerde specialisten de behoefte om de veiligheid van loondienst te verlaten voor de uitdaging van het zelfstandig ondernemerschap. Aan de andere kant vragen opdrachtgevers om specialisten die direct en tijdelijk beschikbaar zijn voor zware klussen. Door onze kennis van de markt kunnen wij opdrachtnemer en opdrachtgever optimaal bedienen.''

CONTENT begeleidt de specialist naar het zelfstandig ondernemerschap, biedt desgewenst de helpende hand bij financiële planning en kan een aantal administratieve werkzaamheden overnemen. Daarnaast werft CONTENT nieuwe opdrachten voor de freelance specialist, daarbij gebruikmakend van het ruime bestand van opdrachtgevers.

De eerste freelancers die in aanmerking komen voor deze nieuwe dienstverlening komen onder de hoede van S&C Select, het onderdeel van CONTENT dat zich bezighoudt met werving en selectie van topsecretaresses.
''Ervaren executive assistants vormen een selecte groep, '' aldus Ellen Mulder, directeur van S&C Select. ''Raden van bestuur en directies willen ondersteuning van iemand met ruime praktijkervaring en eigenschappen als betrouwbaarheid, discretie, accuratesse en absolute integriteit. Zeker als het om tijdelijke opdrachten gaat, komen daar nog flexibiliteit, aanpassingsvermogen en ondernemerschap bij.''
S&C Select beschikt inmiddels over een pool van freelance executive assistants, die goed zijn voor een jarenlange ervaring op topniveau.

CONTENT is een onderdeel van de beursgenoteerde Creyf's Groep, een snelgroeiende Europese leverancier van human resources diensten met 700 vestigingen in 9 landen, 3200 medewerkers en een omzet van 1,2 miljard euro.
In Nederland behoren tot CONTENT onder meer Schoevers Opleidingen, Info Opleiders en This Way Up (werving en selectie van hbo'ers en academici)

Den Haag, 15 december 2001.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie