Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Eemland noord

Datum nieuwsfeit: 14-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 14-12-2001

Politieberichten district Eemland noord, 10.00 uur
Fietsverlichtingscontrole

EEMNES- Op donderdagochtend werd van kwart voor acht tot half negen een fietsverlichtingscontrole gehouden. Op de Laarderweg kregen 20 fietsers een bekeuring omdat de verlichting niet in orde was.

SOEST- Op de A.P Hilhorsterweg werd een fietsverlichtingscontrole gehouden waar 4 fietsers een bekeuring kregen voor het rijden zonder verlichting.

SOESTERBERG- Op de Rademakerstraat werd donderdagochtend gecontroleerd bij de blauwe zone aan. In totaal 10 automobilisten een bekeuring omdat ze de parkeerschijf niet gebruikten.

Alcoholcontrole

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG/BAARN- In het kader van de aktie Doe Nuchter, Rij Alcoholvrij werd op donderdagavond van negen tot elf uur een alcoholcontrole gehouden op de Amersfoortseweg. In totaal werden 32 automobilisten gecontroleerd en geen van hen had teveel alcohol gedronken. Op de Bisschopsweg werd op vrijdagochtend van een tot half vier een alcoholcontrole gehouden. In totaal werden 27 voertuigen gecontroleerd en niemand had hier teveel gedronken

Snelheidscontrole

BAARN/SOEST- Op donderdagmiddag werd van kwart voor twee tot kwart voor vier een snelheidcontrole gehouden op de Torenlaan. In totaal passeerden 1208 voertuigen de controlepost en 89 hiervan reden te hard. De hoogte gemeten snelheid was hier 85 kilometer per uur waar 50 is toegestaan. Van twee tot vier werd een snelheidscontrole gehouden op de Vredehofstraat. Hier passeerden 1669 voertuigen de controlepost en hiervan reden er 207 te hard. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 84 kilometer per uur waar 50 is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie