Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kabinet gaat permanente bewoning zomerhuizen tegen

Datum nieuwsfeit: 14-12-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij

Persbericht ministerraad

Kabinet gaat permanente bewoning zomerhuizen tegen


14 december 2001 - De ministerraad heeft op voorstel van staatssecretaris Faber van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij ingestemd met het ontwerp-besluit voor zomerhuiscomplexen en zomerhuizen. Het besluit heeft een tweeledig doel. Enerzijds wordt permanente bewoning van recreatiewoningen tegengegaan via het vergunningstelsel van de Wet op de openluchtrecreatie. Anderzijds wordt de rechtspositie van langkampeerders versterkt doordat ongelimiteerde omzetting van kampeerterreinen voor langkampeerders in complexen met zomerhuizen kan worden tegengegaan.
Afgelopen jaren hebben herhaaldelijk herstructureringen van bestaande kampeerbedrijven plaatsgevonden, waarbij kampeerterreinen voor (sta)caravans plaats moesten ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie