Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten District Maasland

Datum nieuwsfeit: 14-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Oss 14-12-2001
District Maasland

ONDER INVLOED

Op de Zandstraat in Nuland raakte afgelopen nacht een 20-jarige autobestuurder uit die plaats met zijn auto van de weg. Hij reed daarbij een afrastering van een tuin kapot en botste vervolgens tegen twee stenen pilaren. De Nulander bleef ongedeerd. Na een blaastest kreeg hij een rijverbod van een uur.

INBRAAK IN VRACHTWAGENS

In de nacht van donderdag op vrijdag is op het Grevelingenmeer in Oss een aantal vrachtwa-gens opengebroken. Uit vier voertuigen, die op een afgesloten bedrijventerrein stonden ge-parkeerd, verdween geluidsapparatuur.

INBRAAK IN SCHUUR

Afgelopen nacht is ingebroken in een schuur aan de Kruisstraat in Oss. Uit de schuur werden twee boormachines gestolen.

COMPUTER WEG BIJ INBRAAK IN SCHOOL

In een school aan de Gerrit van der Veenstraat in Oss werd vrijdagmorgen een inbraak ont-dekt. De dieven vernielden een ruit en namen vervolgens een computer weg ter waarde van enkele duizenden guldens.

KOFFIE WEG

Bij een diefstal donderdagavond in een winkel aan de Schaepmanlaan in Oss zijn enkele honderden pakken koffie gestolen. De dieven zagen in een onbewaakt ogenblik kans om de koffie weg te nemen vanuit het magazijn van de winkel. Het schadebedrag bedraagt enkele duizenden guldens.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie