Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zes bekeuringen bij overlast binnenstad Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 14-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Den Bosch 14-12-2001
District Den Bosch

ZES BEKEURINGEN BIJ BESTRIJDING OVERLAST BINNENSTAD (s-Hertogenbosch)

Donderdagavond zijn bij toezicht op overlast in de Bossche binnenstad zes personen be-keurd. De bekeuringen vielen voor het gebruiken van drugs- en/of alcohol en urineren op de openbare weg op de locaties; Achter de Tolbrug, Eerste Straatje van Best en op het Stations-plein in s-Hertogenbosch.

GEWOND NA AANRIJDING MET GRAAFMACHINE (s-Hertogenbosch)

Donderdagmiddag zijn een 27-jarige inwoner uit Zaltbommel met zijn 21-jarige vriendin op Treurenburg in s-Hertogenbosch met een auto achterop een langszaam rijdende graafmachi-ne gereden. Beiden raakten gewond. De bestuurder (27) had niet in de gaten dat de voor hem rijdende graafmachine bestuurd door een 40-jarige inwoner uit Bruchem met aanzienlijk lagere snelheid reed dan hijzelf. Hij remde te laat en reed achterop de graafmachine. Hijzelf liep daarbij o.a. een gebroken duim- en pols op. Zijn vriendin liep een gekneusde enkel en verwondingen in haar gezicht op. Beiden zijn overgebracht naar het GZG. De auto raakte zwaar beschadigd.

INBRAAK JUWELIERSZAAK (s-Hertogenbosch)

Van donderdag op vrijdag is ingebroken bij een juwelierszaak aan de Hinthamerstraat in s-Hertogenbosch. De daders hebben het rolluik van de zaak opengebroken en een nog onbe-kend aantal sieraden buitgemaakt.

ERNSTIG BEENLETSEL NA VAL ONDER BUS (s-Hertogenbosch)

Donderdagavond heeft een 50-jarige Bossche fietser op de Stationsweg in s-Hertogenbosch ernstig beenletsel opgelopen na een val onder een bus. De man fietste volgens getuigen slin-gerend midden op de weg, waarop de 31-jarige buschauffeur claxonneerde. Het slachtoffer ging vervolgens op de fietsstrook rijden, waarop de bus hem met geringe snelheid passeerde. De fietser slingerde vervolgens tegen de bus, kwam ten val en kwam daardoor onder het rechterachterwiel van de bus terecht. Hij is met zeer ernstig beenletsel per ambulance over-gebracht naar het Carolusziekenhuis en daar direct geopereerd. De politie heeft van de fietser i.v.m. vermoedelijk alcoholgebruik een bloedmonster af laten nemen. De getuigen en de chauffeur zijn slachtofferhulp aangeboden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie