Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Man in rug gestoken op A2 bij Breukelen

Datum nieuwsfeit: 15-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 15-12-2001

Politieberichten district Rijn & Venen, 12.00 uur
Man in rug gestoken

BREUKELEN De politie trof vrijdagavond om half elf een zwaar gewonde man aan op rijksweg A2 bij de afrit Breukelen. Het slachtoffer, een 27-jarige man zonder vaste woon -of verblijfplaats, had een steekwond in de rug. Hij lag in de berm. Volgens getuigen waren de daders weggereden in een personenauto. De man is met de ambulance overgebracht naar het AMC in Amsterdam. Uit het eerste verhoor van het slachtoffer bleek, dat na het tanken, in de auto waarin het slachtoffer zat, onenigheid was ontstaan tussen de inzittenden over de betaling van de benzinerekening. Tijdens deze woordenwisseling is de man neergestoken en kort daarna uit de auto gezet. De recherche van het district Rijn & Venen stelt een onderzoek in. Het slachtoffer is buiten levensgevaar.

Alcoholcontrole

MAARSSEN De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag gecontroleerd op het gebruik van alcohol. Op twee plaatsen, de Dr. Plesmanlaan en de Amsterdamseslag, werden in totaal 380 autos aan de kant gezet. Vijf bestuurders hadden te diep in het glaasje gekeken. Bij hen werd een alcoholpromillage vastgesteld tussen de 0.8 en 1.55.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie