Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Heuvelrug

Datum nieuwsfeit: 15-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 15-12-2001

Politieberichten district Heuvelrug, 12.30 uur
Dronken op bromfiets

LEERSUM Surveillerende politiemensen zagen vrijdagmiddag rond twee uur een bromfietser zonder helm tegen het verkeer in rijden op de Rijksstraatweg. Bij controle bleek de man, een 45-jarige inwoner van Leersum, niet in het bezit van de juiste papieren. Ook vermoedden de politiemensen dat er alcohol in het spel was. Bij een ademanalyse in het politiebureau te Doorn bleek de man 0,65 promille alcohol in het bloed te hebben. Aan hem zijn verschillende bekeuringen uitgereikt.

Overval op winkel

VEENENDAAL Twee mannen hebben vrijdagavond tegen negen uur een winkel overvallen aan de Zandstraat. Een van de twee overvallers kwam de winkel binnen, bedreigde een medewerker met een vuurwapen, deed een greep in de kassa en nam een tot nu toe onbekend geldbedrag mee. Daarna rende hij de winkel uit. De tweede overvaller had voor de winkel staan wachten. De politie van Veenendaal is op zoek naar getuigen van deze overval. Eventuele getuigen die meer kunnen vertellen over deze brutale overval kunnen bellen met de recherche van de politie in Veenendaal, telefoonnummer 0900-8844.

Gewonde ree doodgeschoten

DOORN Op de Leersumsestraatweg heeft de politie zaterdagmorgen rond een uur een ree uit zijn lijden verlost door hem dood te schieten. De ree was zwaar gewond geraakt nadat hij was aangereden door een auto. De automobilist, een 52-jarige man uit Wijk bij Duurstede, had meteen de politie gebeld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie