Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Horen, zien en voelen tijdens Bouwbeurs 2001

Datum nieuwsfeit: 05-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

15 DECEMBER 2000Horen, zien en voelen tijdens Bouwbeurs 2001

Interactieve stand YTONG

prikkelt zintuigen

YTONG Nederland bv presenteert zich tijdens de Bouwbeurs met een interactieve stand waarin bezoekers hun mening kunnen geven over de bouw in het algemeen en het werken met cellenbeton in het bijzonder. De stand prikkelt de zintuigen waarbij de belangrijkste producttoepassingen van cellenbeton te horen, zien en voelen zijn. Hieronder is een noviteit: cellenbeton in vrije wandvormen.

Om het interactieve karakter van de YTONG stand nog meer gestalte te geven, worden de meningen ook verwerkt op de internetsite van YTONG: www.ytong.nl. YTONG beschikt sinds begin 1999 over een informatieve site die veelvuldig wordt geraadpleegd. Naast een professionele uitstraling staat vooral functionaliteit centraal en bezoekers worden met behulp van de site dan ook eenvoudig geleid naar de gewenste oplossing in cellenbeton. Op de stand van YTONG ondergaat een bezoeker een vergelijkbare ervaring waarbij de belangrijkste zintuigen worden geprikkeld: YTONG cellenbeton zal door de meningen van de bezoekers niet alleen te horen, maar door presentaties en het concrete gebruik van het materiaal ook te zien en voelen zijn.

Noviteit

De belangrijkste voelbare producttoepassingen die op de virtuele stand worden gepresenteerd, zijn complete woningen met het YTONG CascoSysteem, brandwanden voor hoogwaardige compartimentering, scheidingswanden door middel van separatiepanelen en accumulerende daken met behulp van YTONG dakplaten. Daarnaast komt YTONG ook met een noviteit: voor de eerste maal worden vrije wandvormen uitgevoerd in cellenbeton tastbaar voor het publiek. Dit jongste concept van YTONG is in november op de markt gebracht en blijkt nu al een doorslaand succes. Het concept bestaat uit gebogen blokken in twee standaard maten en dikten: het 90°-blok (kwartrond) en het 30°-blok (spilblok). Daarnaast geeft YTONG architecten en ontwerpers alle ruimte zelf blokvormen te ontwerpen. Dit zogenaamde Flexiblok® biedt ongekende mogelijkheden: niet alleen voor scheidingswanden, maar tevens voor het omkleden van kolommen, het realiseren van vrijstaande wanden en een scala aan decoratieve en kunstzinnige toepassingen.

De Internationale Bouwbeurs vindt van 5 t/m 10 februari 2001 plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. U vindt YTONG in hal 7, standnummer 7.B.110.

Meer informatie over YTONG vraagt u op bij: YTONG Nederland bv, tel. (0183) 671 234 of per e-mail, (info@ytong.nl). YTONG treft u ook aan op het internet, www.ytong.nl.

Einde persbericht

Noot voor redactie /

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie