Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Worldcupmatch bobsleedames bepalend voor OlympischeSpelen

Datum nieuwsfeit: 15-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

QUALITY AND RESULTS

Worldcupwedstr. Bobsleedames bepalend voor OlympischeSpelen

WORLDCUPWEDSTRIJDEN DAMES BOBSLEEEN 15 en 16 DECEMBER a.s. IN CALGARY BEPALEND VOOR DEELNAME AAN DE OLYMPISCHE SPELEN

De twee Nederlandse tweepersoons vrouwenbobteams, Ilse Broeders en Eline Jurg staan op dit moment op de 8e en de 14e plaats van de wereldranglijst. Om deel te kunnen nemen aan de Olympische Spelen in Salt Lake City moeten de dames dit seizoen tijdens diverse worldcupwedstrijden bij de beste 15 behoren. In Calgary (Canada) vinden dit weekend de laatste en bepalende Worldcupwedstrijden plaats. Het wordt dus spannend!

De wedstrijden beginnen zaterdag 15 en eindigen zondag 16 december a.s. Er zullen 2 runs per dag plaatsvinden. De wedstrijden zijn live te volgen op Eurosport op zaterdag om 17:00 uur en zondag om 19:00 uur Nederlandse tijd. De uitslagen kunt u opvragen bij www.fibt.com.

Mocht u vragen hebben dan kunt u terecht bij onderstaande personen.

Met vriendelijke groet,

Anite Benelux bv

Dorien Halbertsma

Voor nadere informatie en fotomateriaal kunt u zich wenden tot Dorien Halbertsma, Marketing Manager Anite Benelux, telefoonnummer
0343 439343, of per e-mail: (d.halbertsma@anite.nl). Frank v.d. Berg, Teammanger, telefoonnumer: 06 21210293, of per e-mail: (teammanager.bobslee.dames@planet.nl) .

13 dec 01 14:31

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie