Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Winteraanbiedingen voor grootouders in Fichtelgebergte

Datum nieuwsfeit: 15-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 15 DECEMBER 2001

Duitsland

Persinformatie
Duits Verkeersbureau

Winteraanbiedingen voor grootouders in Fichtelgebergte

Het Fichtelgebergte, in het noordoosten van Beieren, heeft gunstige aanbiedingen voor liefhebbers van wintervakanties. Er is onder meer een vijfdaagse aanbieding onder de naam 'Oma, opa en ski-dwergen' die speciaal is bedoeld voor grootouders die hun kleinkind(eren) meebrengen. Een kleinkind dat met oma en opa in de streek met vakantie gaat kan rekenen op zowel gratis huurski's als gratis skiles. Dit arrangement is al te boeken vanaf 260 Euro voor drie personen. Het verblijf is in een eenvoudig hotel of in een vakantiewoning vlakbij de skipiste in Warmensteinach.

In Stammbach is het zevendaagse arrangement 'Winter-Fichtel-Woche' te boeken voor liefhebbers van de langlaufsport. Zeven overnachtingen in een Gästehaus kosten 215 Euro voor twee personen. Die kunnen dan ook nog rekenen op een gratis Glühweinavond en een langlauftocht onder leiding van een deskundige.

Inlichtingen en/of boekingen:
Tourist Information Fichtelgebirge, tel. 00 49.9272 96 90 30.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie