Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Een dag vlakbij huis skiën voor 39 Mark

Datum nieuwsfeit: 15-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 15 DECEMBER 2001

Duitsland

Persinformatie
Duits Verkeersbureau

December 2001

Een dag vlakbij huis skiën voor 39 Mark

De langste overdekte alpine skipiste ter wereld ligt op slechts enkele kilometers van de Nederlandse oostgrens - en hij is bovendien het gehele jaar door toegankelijk. Het is het nieuwe Alpincenter in Bottrop in het Ruhrgebied, waar ook snowboarders aantrekkelijke mogelijkheden hebben.

Het centrum heeft een piste met een lengte van 640 en een breedte van dertig meter. Het is voor de skiërs van alle gemakken voorzien. Speciale transportbanden brengen de gasten comfortabel naar de top. Alle ski-uitrusting is te huur en te koop. Desgewenst kan ook eigen materiaal of kleding in bewaring worden gegeven. Er zijn garderobes, douches en toiletten. Ook is in het centrum alle gelegenheid voor après-ski en gastronomie.

Een dagkaart voor het centrum kost voor volwassenen 39 Mark, kinderen tot 14 jaar betalen 29 en scholieren/studenten en senioren 34 DM. Er is in het centrum alle gelegenheid voor ski- en snowboard-les. Aanmelding hiervoor dient tenminste drie dagen tevoren te gebeuren.

Het alpinecentrum in Bottrop, dat dagelijks is geopend van 9-24 uur, leent zich ook bijzonder goed voor partijtjes en (bedrijfs)feesten. Het is door ligging dichtbij snelwegen zeer goed per auto te bereiken. Vanaf de afslag Bottrop Boy is het centrum met borden aangegeven.

Info:
Alpincenter Bottrop, Prosperstrasse 299-301, D-46238 Bottrop, tel. 00 49.2041 70 95 500, fax 00 49.2041 70 95 330, e-mail: (office@alpincenter.com) en internet: www.alpincenter.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie