Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Slot internationaal jaar vrijwilligers Zwijndrecht

Datum nieuwsfeit: 15-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Zwijndrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zwijndrecht

Slotmanifestatie internationaal
jaar van de vrijwilligers

Zaterdag 15 december vindt in Gelredome in Arnhem de slotmanifestatie plaats voor 30.000 vrijwilligers. Het is een feestelijk evenement om vrijwilligers in het zonnetje te zetten.

Het hoofdprogramma bestaat uit de uitreiking van verschillende prijzen aan projecten, gemeenten en bedrijven. De prijsuitreikingen worden afgewisseld met optredens van diverse artiesten. Er zijn op dit moment 50 kaarten beschikbaar voor deze slotmanifestatie. De kaarten zijn alleen bestemd voor mensen die op dit moment vrijwilligerswerk doen. Er rijdt vanaf het gemeentehuis een bus naar de Gelredome in Arnhem. Daar kunt u gratis gebruik van maken. Heeft u belangstelling? U kunt de kaarten tot en met vrijdag 7 december afhalen in het gemeentehuis bij de heer P. Feelders. (078) 6206563. In tegenstelling tot eerdere berichten kunnen ook mensen die de vrijwilligersavond bezoeken nu kaarten afhalen voor Arnhem. De resterende kaarten worden verloot tijdens de Zwijndrechtse vrijwilligersavond van 7 december.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie