Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 15-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven e.o. 15-12-2001
3e Persbericht 14 december 2001

Persberichten uit de regio:

Zuidoost Brabant: Politie start actiecentrum Euro Vandaag, vrijdag 14 december, is de regiopolitie Brabant Zuid-Oost gestart met het Actiecentrum Euroconversie. Het actiecentrum is ingericht in de brandweerkazerne van de regionale Brandweer aan de Deken van Somerenstraat in Eindhoven. Het actiecentrum coördineert de extra surveillance voor de Euroconversie in de regio Zuidoost Brabant en speelt in op incidenten die met de Euroconversie te maken hebben.

Eindhoven: Bedreiging
Op het Stratumseind is vrijdagavond rond 19.00 uur een 21-jarige man uit Veldhoven aangehouden. Hij wordt verdacht van het bedreigen van een portier nadat deze hem een horecagelegenheid had uit gezet omdat hij daar onrust veroorzaakte. De verdachte is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Eindhoven: Auto gestolen
Vanaf het Winkelcentrum Woensel is vrijdagmiddag tussen 14.00 en 16.15 uur een grijze Golf TDI met het kenteken 75-FN-LG gestolen.

Eindhoven: Snorfietser gewond
Op de kruising St. Bonifaciuslaan Thomas A Kempislaan is vrijdagmiddag rond 15.25 uur een 44-jarige snorfietser uit Eindhoven gewond geraakt. De snorfietser kwam in botsing met de auto van een 32-jarige man uit Eindhoven. De automobilist reed vanuit de Thomas a Kempislaan de St. Bonifaciuslaan op zonder hierbij voorrang te verlenen aan de snorfietser die van links over de St. Bonifaciuslaan aan kwam rijden. De snorfietser is met verwondingen aan zijn knie overgebracht naar het St. Annaziekenhuis.

Eindhoven: Politie start actiecentrum Euro
Vandaag, vrijdag 14 december, is de regiopolitie Brabant Zuid-Oost gestart met het Actiecentrum Euroconversie. Het actiecentrum is ingericht in de brandweerkazerne van de regionale Brandweer aan de Deken van Somerenstraat in Eindhoven. Het actiecentrum coördineert de extra surveillance voor de Euroconversie in de regio Zuidoost Brabant en speelt in op incidenten die met de Euroconversie te maken hebben.

Geldrop: Betrapt met scheermesjes en koffie
In een winkel in het Winkelcentrum Coevering is vrijdagmiddag rond 15.15 uur een 40-jarige verdachte man uit Mierlo aangehouden. Een medewerker betrapte hem toen hij drie potten koffie in zijn tas stopte en schakelde de politie in. Ook werden bij de man scheermesjes met toebehoren ter waarde van 250 gulden aangetroffen. Deze bleken gestolen te zijn uit een andere winkel in het winkelcentrum. De gestolen spullen zijn terug bij de betreffende winkels. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor is hij naar huis gestuurd. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Son: Fietser gewond
Op de kruising 4600 4500 van het industrieterrein Ekkersrijt is vrijdagmiddag rond 16.30 uur een 21-jarige fietser uit Eindhoven gewond geraakt. De fietser is in botsing gekomen met de auto van een 28-jarige man uit Breda. De automobilist reed over de 4600 en verleende op het kruispunt geen voorrang aan de fietser die van rechts over de 4500 reed. De fietser liep een verwonding aan zijn knie op.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie