Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Katja Schuurman TVBabe of the Year 2001

Datum nieuwsfeit: 16-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

PERSBERICHT
redactie tvbabes.com

Katja Schuurman TVBabe of the Year 2001

Amsterdam, 16 december 2001

TVBABE OF THE YEAR
Zondagavond 16 december werden in Grand Café de Kroon de TvBabes Awards uitgereikt. Katja Schuurman werd door de website tvbabes.com uitgeroepen tot tvbabe of the year 2001. Katja's pagina werd door de bezoekers van de site het meest bezocht. Mede door het vele werk wat Katja het afgelopen jaar heeft gedaan kwamen de bezoekers snel op haar pagina terecht.

SOAPBABE AWARD
De Soapbabe Award, voor de populairste soapactrice, ging naar Robine van der Meer. De actrice en fotomodel speelt nu twee jaar de rol van Meike in de soap Goede Tijden Slechte Tijden.

LEUK AWARD
De Leuk Award is de collegialiteitsprijs van tvbabes.com. De tvbabes zelf mochten een stem uitbreken op hun favoriete collega. Winnares van de Leuk Award is Wendy van Dijk. De naam van SBS6 presentatrice werd het meest genoemd en daarom krijgt Wendy van Dijk de Leuk Award 2001.

FOTOGRAFEN AWARD
Froukje de Both nam de Fotografen Award mee naar huis. Na een rondje bellen met bekende fotografen bleek dat Froukje hun favoriet is. De actrice/presentatrice werd het meest genoemd als de tvbabe die met wie de fotografen het beste samenwerken tijdens hun werk. De award werd aan Froukje overhandigd door de bekende fotografen Edwin Smulders en Joop van Tellingen.

LIFETIME ACHIEVEMENT AWARD: LINDA DE MOL
TROS coryfee Linda de Mol kon door opnames in Duisland niet aanwezig zijn bij de TvBabes Awards. Zij werd op zaterdag 15 december verrast door Gijs Staverman, die haar de TvBabes Oeuvre Award kwam uitreiken in de studio van VARA's Kopspijkers. Linda was in het programma te gast voor het Kopspijkerspel.

foto's van Linda met de tvbabes Lifetime Achievement award zijn te verkrijgen bij fotograaf Frans van Zijst 06-54705986

OVER DE WEBSITE TVBABES.COM
De TVBabes of the year Award werd voor de derde keer uitgereikt door de internetsite TVBabes.com. Winnaressen van voorgaande jaren waren Froukje de Both (1999) en Daniëlle Overgaag (2000). De populaire internetsite tvbabes.com bestaat sinds 1998. Op dit moment heeft de site 8000 bezoekers per dag. Op tvbabes.com staat het laatste nieuws over tvpresentatrices en actrices. Presentatrices zijn ingedeeld in rubrieken als newsbabes, sportsbabes, weatherbabes, soapbabes en tmfbabes.

Vrijwel alle vrouwen op de Nederlandse televisie staan op tvbabes.com, compleet met biografie en foto. Van Georgina Verbaan en Tooske van TMF, tot Sacha de Boer en Hanneke Groenteman. De website wordt dan ook vaak gebruikt als naslagwerk. Regelmatig haalt tvbabes.com de pers met eigen primeurs.

Het succes van de site smaakte naar meer en gebaseerd op het idee van de site wordt sinds april 2001 het TV programma TvBabes wekelijks uitgezonden bij Yorin.

Tekst van persbericht op internet:
www.tvbabes.com/award2001/persbericht.html

Hier kunt u ook het logo van tvbabes downloaden.

Voor meer informatie:
Jan-Willem de Boer
tvbabes.com
Tel. 06-21578385
Email: (info@tvbabes.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie