Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 17-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven 17-12-2001
2e Persbericht 17 december 2001

Eindhoven: Gestolen auto
In de nacht van zondag op maandag is vanaf de Edisonstraat een witte Toyota Avensis met het kenteken SX-SV-87 gestolen.

Eindhoven: Hennepkwekerij
Maandagmiddag rond 15.25 uur is op de zolder van een woning in de Generaal Dibbetslaan een hennepkwekerij ontmanteld. De 27-jarig bewoner had op de zolder een kwekerij met ongeveer 250 planten. Tegen de bewoner is proces-verbaal opgemaakt. De planten zijn vernietigd en het materiaal dat voor de kwekerij werd gebruikt is in beslaggenomen.

Eindhoven: Auto dwars door flat
Maandagmiddag rond 15.10 uur werd een 53 jarige Eindhovenaar onwel toen hij met zijn auto van parkeerplaats Winkelcentrum Woensel wegreed. De bestuurder, die vermoedelijk een hartstilstand kreeg, raakte drie geparkeerde autos en via een plantsoen reed hij dwars over een vluchtheuvel van de Genovevalaan. Vervolgens reed hij met zijn auto de hal van een flat aan de Badelochstraat binnen en reed er aan de andere kant van de hal weer uit. De auto reed daarna nog een stukje over een plantsoen en kwam uiteindelijk tot stilstand tegen een geparkeerde auto. De bestuurder werd onmiddellijk gereanimeerd door gewaarschuwd ambulancepersoneel. Hij is daarna overgebracht naar het Catharina ziekenhuis.

Helmond: GSM gestolen
Een 21-jarige man uit Helmond raakte maandagmorgen rond 10.30 in de Erasmuslaan zijn gsm ( f. 900,-) kwijt. Een duopassagier van een passerende bromfietser rukte de telefoon uit zijn hand toen het slachtoffer stond te bellen.

Best: Inbraak
In het afgelopen weekend is ingebroken in een bedrijf aan de Kanaaldijk. Er is een ruit ingeslagen en uit het bedrijf is een computer weggenomen.

Valkenswaard: Verwarmingsketel gestolen
Vanuit een in aanbouwzijnde woning aan de Dragonder is tussen zondag 13.00 uur en maandag 7.15 uur een verwarmingsketel gestolen. De ruit van een toegangsdeur is ingeslagen. De ketel is ongeveer fl. 2.000,- waard.

Hapert: Snelheidscontrole
Maandagmiddag tussen 13.45 en 16.00 uur heeft de politie op de Kapelweg in Hapert een snelheidscontrole gehouden. Van de 398 voertuigen reden er 51 te snel. Er is ter plaatse 80 km/u toegestaan en de snelste reed 111 km/u.

Geldrop: Inbraak in woning
Het afgelopen weekend is ingebroken in een woning aan de Katoenstraat. De inbreker probeerde eerst de achterdeur open te breken en toen dat niet lukte heeft hij een klepraampje opengebroken. Via het klepraampje wist de inbreker een raam te openen. De bewoners missen een stereotoren en een videorecorder.

Deurne: Brand
Maandagavond rond 18.00 uur brak brand uit bij een taxibedrijf aan de Stadhoudersweg in Deurne. De brandweer heeft het vuur geblust. Een taxi in een garagebox ging in vlammen op. Het pand liep rook- en roetschade op. De oorzaak van de brand is nog niet achterhaald. De technische recherche stelt een onderzoek in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie