Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onderzoek laddersportafstanden TNO Arbeid

Datum nieuwsfeit: 17-12-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Hoofd Bedrijfschap Ambachten

Onderzoek laddersportafstanden TNO Arbeid heeft onlangs het eindrapport opgeleverd van een onderzoek naar de ideale laddersportafstand. Het onderzoek komt voort uit een afspraak in het Convenant Gevelonderhoud (februari 1999) en is uitgevoerd in opdracht van OSB-segment AWOG. Het is gefinancierd uit de bestemmingsheffing van het Hoofdbedrijfschap Ambachten (HBA).

Over het werken met staande ladders door glazenwassers bestond verschil van mening tussen de Stuurgroep Glazenwassen AWOG/OSB en de Arbeidsinspectie over de optimale sportafstand. De resultaten van het onderzoek geven niet een duidelijke voorkeur aan voor een ladder met een sportafstand van 30 centimeter of een ladder met ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie