Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Toptennissers in actie tijdens KNLT Masters 2001

Datum nieuwsfeit: 17-12-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond
Postbus 107
1200 AC Hilversum
Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: (knltb@knltb.nl)
Homepage: www.knltb.nl

Amersfoort: 8 november 2001

TOPTENNISSERS IN ACTIE TIJDENS KNLTB MASTERS 2001

Van maandag 17 tot en met zondag 23 december hebben de KNLTB Masters 2001 plaats bij Sportcentrum Valkencourt in Valkenswaard. Voor het laatste prestigieuze tennisevenement van dit jaar wordt de Nederlandse top tien bij zowel de dames als de heren uitgenodigd.

Het spelersveld is bijzonder sterk. Zo geven onder andere Raemon Sluiter, Edwin Kempes, Peter Wessels, John van Lottum, Dennis van Scheppingen en Amanda Hopmans acte de présence op het sfeervolle toptennis toernooi. Bij de dames zal de tennismaster van 1999 - Hanneke Ketelaars - haar titel verdedigen.

Er worden twee wildcards uitgegeven. De ontbrekende spelers uit de top van de KNLTB-ranglijst hebben tot 3 december de tijd om in te schrijven.

In zowel het vrouwen- als het herentoernooi doen twaalf spelers mee en wordt er gespeeld in vier poules van drie spelers. De winnaars van de poules spelen in de halve finale. De winnaars van de halve finale ontmoeten elkaar in de finale op zondag.

De toegangsprijs voor een dagkaart bedraagt van maandag tot en met vrijdag fl 15,-, op zaterdag en zondag fl 20,-. Een passe-partout (zeven dagen) kost fl 100,-. KNLTB leden ontvangen fl 2,50 korting op een dagkaart en fl 10,- korting per passe-partout. Kaarten zijn telefonisch te bestellen bij de KNLTB via nummer 033 - 454 26 00, via www.knltb.nl en tijdens het evenement aan de kassa van Sportcentrum Valkencourt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie