Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe gemeentegids gemeente Denekamp 2001/2002

Datum nieuwsfeit: 17-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Weerselo
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Weerselo

NIEUWE GEMEENTEGIDS KOMT UIT
In week 51 dus de week die begint met 17 december a.s. zal de nieuwe officiële gemeentegids voor de nieuwe gemeente Denekamp huis-aan-huis worden verspreid. De verspreiding geschiedt door en onder verantwoordelijkheid van de uitgever Wegener Suurland. Mocht u aan het eind van week 51 de gids nog niet ontvangen hebben dan kunt u bellen naar Wegener Suurland: mevrouw N. Yajjoou, tel. 040-2642279. Zij is per fax bereikbaar onder nummer: 040-2642118. U kunt ook mailen (n.yajjoou@wsfbv.nl)
De gemeente heeft geen gidsen voor nabezorging ontvangen, zodat het geen zin heeft dat u bezorgklachten bij de gemeente meldt. Zoals gezegd, dit is de eerste nieuwe gids voor de nieuwe gemeente. De gids bestaat uit een samensmelting van de "oude" gidsen van de voormalige gemeenten Denekamp, Ootmarsum en Weerselo. Om een zo actueel mogelijke vermelding van gegevens van verenigingen en instellingen te verkrijgen heeft de redaktie van Wegener Suurland een telefonische ronde gemaakt langs alle in de "oude" gidsen vermelde verenigingen en instellingen. De tijdens deze belronde genoteerde op- of aanmerkingen zijn in de gids verwerkt.
Het is nu eenmaal onvermijdelijk dat bij een samenvoeging van de gegevens niet alles juist en volledig in
de nieuwe gids terecht komt. Wij en natuurlijk ook Wegener Suurland vragen daarvoor uw begrip.
Mocht u wijzigingen in de vermelding van uw vereniging etc. willen doorgeven, dan kunt u gebruik maken van het achterin de gids opgenomen reactieformulier. Wij vragen u niet te bellen naar het gemeentehuis wanneer u wijzigingen wilt doorgeven.

Kort samengevat:


1. Aan het eind van week 51 nog geen gids ontvangen? Belt u dan 040 - 2642279.

2. Wilt u wijzigingen doorgeven? Stuur het achterin de gids opgenomen reactieformulier op.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie