Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

GAB kikkert Slotervaart Ziekenhuis te Amsterdam op

Datum nieuwsfeit: 17-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

GEZONDHEIDSZORG ANDERS BELEEFD

Troosten feestvieren Slotervaart??

Amsterdam, 12 december 2001

PERSUITNODIGING:

IS HET TROOSTEN OF FEESTVIEREN IN HET SLOTERVAART ZIEKENHUIS..

Geachte redactie,

Op maandag 17 december 2001 bezoekt de stichting Gezondheidszorg Anders Beleefd (GAB) het Slotervaart Ziekenhuis te Amsterdam om de medewerkers een opkikker te geven. Op donderdag 13 december valt in de kamercommissie het besluit over het al dan niet sluiten van de kliniek. Ook valt het besluit of de eigen plannen van het Slotervaart; de nieuwbouw van het zorghotel, die tevens een nieuwe vorm van zorg introduceert, mogen doorgaan. Het wordt dus troosten of feestvieren!

De stichting Gezondheidszorg Anders Beleefd te Amsterdam zal op genoemde maandag met tien artiesten aanwezig zijn. De stichting verzorgt bijzondere projecten voor instellingen in de gezondheidszorg rondom het thema: aandacht voor het gezonde deel van mens en organisatie. Aandacht voor datgene wat er wel goed gaat in de instelling, aandacht voor datgene wat je als patiënt wel kunt en wat gezond is. Voor de medewerkers van het Slotervaart Ziekenhuis is een stuk positieve aandacht en waardering bij uitstek op zijn plaats. Als basis voor de positieve impuls worden de zintuigen gebruikt. In een een op een contact bieden artiesten van de stichting Gezondheidszorg Anders Beleefd de mensen van Slotervaart, zowel degene die er werken als degene die verpleegd worden, plezierige en liefdevolle aandacht. Dit gebeurt door middel van de zogenaamde kleine zintuiglijke verwennerijen: een nek- schouder massage, een mooi lied, een handmassage, een gedicht, een lekker hapje. Het doel is om een glimlach op de gezichten van de mensen te toveren. Deze glimlach is tevens het symbool van de stichting.

De artiesten zijn professionals die hun activiteit aanbieden vanuit diverse achtergronden: koks, musici,theaterartiesten, dichters, masseurs en anderen. Ze verlenen in dit geval geheel vrijwillig hun medewerking om het Slotervaart Ziekenhuis een positieve impuls te geven. Waardering, humor en respect zijn de sleutelwoorden.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie