Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Korevaarstraat in Leiden afgesloten

Datum nieuwsfeit: 17-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Korevaarstraat afgesloten

Zoals bekend wordt er momenteel hard gewerkt aan de herinrichting van de Korevaarstraat. De gemeente wil de werkzaamheden ruim voor de komende feestdagen afronden om ongemak of overlast voor bewoners, winkeliers en winkelend publiek te voorkomen.

BOUWEN EN WONEN - Voor het verwijderen van de bestaande asfaltlaag en het aanbrengen van een nieuwe, rode asfaltlaag in het gedeelte van de Korevaarstraat tussen het Levendaal en de Breestraat zijn het betreffende deel van de Korevaarstraat en de Breestraat afgesloten voor auto- en busverkeer uur op maandagavond 17 december vanaf 20.00 uur tot dinsdagmorgen 18 december 06.00 uur. Tijdens de afsluiting wordt het auto- en busverkeer omgeleid via de Langegracht, de Hooigracht en de Sint Jorissteeg.

Nadere informatie
Heeft u nog vragen over de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met de heer A.C. van der Meer van het gemeentelijk Ingenieursbureau (071-5165939).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie