Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Binnensticht

Datum nieuwsfeit: 17-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 17-12-2001

Politieberichten district Binnensticht, 09.55 uur
Lampjesdief aangehouden.

BILTHOVEN- Op zondagmiddag werd een 13-jarige jongen uit Bilthoven aangehouden omdat hij kerstverlichting had gestolen. Een surveillerende motoragent zag de jongen lopen op De Kwinkelier met twee gloeilampen in zijn hand. De jongen verklaarde dat de lampen afkomstig waren van kerstverlichting. Deze kerstverlichting was afkomstig uit een boom gelegen aan de Kwinkelier. Tijdens het gesprek kwamen er nog vijf lampjes uit zijn zakken. De jongen werd aangehouden en na een goed gesprek kon hij het bureau weer verlaten. De lampjes zitten weer in de boom.

Rijden onder invloed

GROENEKAN- Op zondagmiddag werd van twee tot half vier een alcoholcontrole gehouden op de Groenekanseweg. Hier werden 96 voertuigen gecontroleerd en niemand had hier te veel gedronken.Van kwart voor vier tot kwart voor vijf werd een alcoholcontrole gehouden op de Koningin Wilhelminaweg. In totaal werden 97 automobilisten gecontroleerd. Ook hier had niemand te veel gedronken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie