Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Perscommuniqué vergadering B&W gemeente Maassluis

Datum nieuwsfeit: 17-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Maassluis
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Maassluis

17-12-2001

Perscommuniqué vergadering B&W 11 december 2001

Onderzoek kademuren

Voor het actualiseren van het meerjareninvesteringsprogramma voor het onderhoud aan kademuren in de gemeente Maassluis is het nodig een aanvullend onderzoek te doen naar de staat van de paalfunderingen van diverse kadegedeelten in de binnenhaven. Dit om meer inzicht te krijgen in de resterende levensduur van de kademuren. Het college van burgemeester en wethouders stelt voor om een krediet van 34.035,- beschikbaar te stellen. Dit bedrag is nodig om het ingenieursbureau van gemeentewerken Rotterdam 15 locatieonderzoeken te laten uitvoeren naar de staat van de paalfunderingen van diverse kadegedeelten in de binnenhaven. Het voorstel van het college zal worden besproken in de raadscommissies voor ruimtelijke ordening c.a. op 5 februari en financiën c.a. op 7 februari 2002, alvorens het zal worden voorgelegd aan de gemeenteraad.

Parkeeronderzoek

Uitvoering gevend aan motie nr 2 van de begrotingsraad van 7 november 2000 is in de nacht van 18 op 19 oktober 2001 een parkeeronderzoek in Maassluis uitgevoerd. De resultaten van dit onderzoek, neergelegd in het rapport Parkeeronderzoek Maassluis, zal, samen met het ambtelijk advies, als discussienota worden voorgelegd aan de raadscommissie ruimtelijke ordening c.a. voor de openbare vergadering van 5 februari 2002. Aan de hand van het rapport kan een discussie worden gevoerd over mogelijke knelpunten en mogelijke oplossingen zoals is aangegeven in de motie.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie