Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Kerkrade

Datum nieuwsfeit: 17-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 17-12-2001 Politieberichten district Kerkrade (HP 13.15 uur) Maandag 17 december 2001

Kerkrade; ingebroken

Afgelopen zondagmorgen werd een inbraak ontdekt in een woning aan de Kampstraat in Kerkrade. Inbrekers zijn die zaterdag op zondagnacht de woning via de voorzijde binnengedrongen en hebben een dvd-speler, een gsm en een aantal cds gestolen. Bij een inbraak diezelfde zaterdag op zondagnacht in een woning aan de Ons Limburgstraat in Kerkrade maakte een inbreker een portefeuille met daarin papieren, enkele bankpasjes en een geldbedrag van ongeveer honderdvijftig gulden buit. Alle benadeelden hebben bij de politie aangifte gedaan.

Kerkrade; aangehouden
Afgelopen zaterdag op zondagnacht kreeg de politie een melding dat op de Hoofdstraat in Kerkrade iemand in een geparkeerde auto had ingebroken. Bleek dat in de betreffende geparkeerde auto inderdaad was ingebroken waarbij de autokraker de autoradio had gestolen. De politie die in de omgeving op onderzoek uitging trof op de Hertogenlaan een 25-jarige man zonder vaste woon/verblijfplaats aan die bij nader onderzoek een drietal autoradios onder zijn jas had. De man werd op verdenking van het plegen van auto-inbraken aangehouden en de autoradios werden inbeslaggenomen. Bij onderzoek in de omgeving (op de Prins Bernhardstraat en op de Hertogenlaan) trof de politie enkele geparkeerde autos aan waarin bleek te zijn ingebroken. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau (waar hij werd ingesloten) en de politie stelt een nader onderzoek in naar de betrokkenheid van de aangehouden verdachte bij deze autokraken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie