Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Videojournaal verlegt grenzen van audiovisuele communicatie

Datum nieuwsfeit: 17-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

NOTERIK BV MULTIMEDIA

www.videojournaal.nl: grenzen verleggen in communicatie

PERSBERICHT

www.videojournaal.nl: grenzen verleggen in communicatie

Noterik & Doonder ontwikkelt nieuwe audiovisuele mogelijkheden om informatie op een prikkelende en effectieve manier via internet aan te bieden. Het platform www.videojournaal.nl is door Noterik & Doonder gelanceerd om deze nieuwe mogelijkheden te demonstreren.

Op www.videojournaal.nl vindt u uitgebreide informatie over de nieuwe audiovisuele communicatiemogelijkheden. U kunt verschillende on-line videotoepassingen zien. Eén van de voorbeelden is de Raad Online. Hierin is te zien hoe de raadsvergaderingen van de gemeente Amsterdam op een aansprekende manier voor het publiek ontsloten kunnen worden.

Dankzij de technologische ontwikkelingen is de inzet van audiovisuele media op internet betaalbaar geworden. Bovendien is de kwaliteit van on-line video de laatste jaren sterk verbeterd. Het gebruik van on-line video en geluid stelt uw organisatie nu in staat om complexe boodschappen, emotie en sfeer nog beter over te brengen. Deze technieken zijn ook geschikt om in te zetten binnen het overheidsprogramma Drempels Weg om zo doven en slechthorenden beter toegang te verschaffen tot informatie op het internet.

Het VideoJournaal wordt geproduceerd op basis van de nieuwste video-technologie. Deze garandeert de beste videokwaliteit voor verschillende bandbreedten. Onze videotoepassingen zijn zo geprogrammeerd dat de wachttijd voor het bekijken van de multimediale informatie minimaal is; normaal gesproken enkele seconden. Het afspelen kan beginnen zodra de eerste data zijn binnengekomen. Dit vormt een belangrijke verbetering ten opzichte van multimediatoepassingen die eerst gedownload moeten worden.

Voor meer informatie of een interview kunt u contact opnemen met de heer Jechiam Gural, directeur van Noterik & Doonder. U kunt bellen naar: 020 663 62 62 of een een e-mail sturen naar (gural@noterik.nl)

17 dec 01 15:09

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie