Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Servicenormen voor bijstandscliënten in Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 17-12-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Servicenormen voor bijstandscliënten

(4-12)Wie een aanvraag indient voor een bijstandsuitkering, moet binnen acht weken uitsluitsel krijgen van de dienst Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SoZaWe). Openingstijden en telefonische bereikbaarheid zijn voor alle SoZaWe-kantoren gelijk geregeld. Aanvragers van een bijzondere uitkering, horen binnen vier weken of hun aanvraag wordt gehonoreerd. Iedere cliënt heeft recht op een correcte bejegening door de medewerkers van SoZaWe. Dit zijn een paar van de servicenormen die het college heeft vastgesteld voor de dienst SoZaWe.
SoZaWe is een van de gemeentelijke diensten en bedrijven die besloten hebben om hun normen voor dienstverlening aan de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie