Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bestemmingsplan herziening Patrimonium-Oost Amstelveen

Datum nieuwsfeit: 17-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amstelveen

Gemeenteberichten

Bestemmingsplan Eerste herziening bestemmingsplan Patrimonium-Oost

Burgemeester en wethouders van Amstelveen maken bekend, dat bij de balie dienst Stadsontwikkeling en Openbare Werken in het raadhuis, Laan Nieuwer-Amstel 1, met ingang van 17 december 2001 gedurende vier weken ter inzage ligt het door de raad van de gemeente Amstelveen bij besluit van 21 november 2001 gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan "Eerste herziening bestemmingsplan Patrimonium-Oost", met bijbehorende voorschriften en toelichting.

Zienswijze
Degene die tijdig zijn zienswijze tegen het ontwerp-bestemmingsplan bij de gemeenteraad heeft kenbaar gemaakt, alsmede een ieder die aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest overeenkomstig artikel 23 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kan gedurende bovengenoemde termijn bij Gedeputeerde Staten van Noord-Holland, Postbus 123, 2000 MD HAARLEM, schriftelijk bedenkingen inbrengen tegen het bestemmingsplan. Gelijke bevoegdheid komt toe aan een ieder, die bedenkingen heeft met betrekking tot de wijzigingen, die bij de vaststelling van het bestemmingsplan in het ontwerp zijn aangebracht.

Amstelveen, 12 december 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie