Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onderzoek naar de impact van E-business op de waardeketen

Datum nieuwsfeit: 18-12-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

E-Business: hoe onderscheid je jezelf in een polderweide vol paarse koeien?!

Dinsdag, 18 december - Kostenbesparingen en verbetering van klantcontact door gebruik te maken van E-business oplossingen slagen alleen indien u de complexiteit van E-business onderkent en uw huiswerk goed doet. Onderschatting van de barriers to succes, de macht van bestaande relaties en een grondige voorbereiding, overschatting van de feitelijke penetratiegraad van het internet, het niet goed inschatten van de strategische en operationele consequenties/integraties van E-business toepassingen en het niet integreren van E-business in de bedrijfsstrategie, zijn de belangrijkste valkuilen wanneer ondernemingen zich met E-business willen onderscheiden.

Dit ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie